Wednesday, May 6, 2009

~Di malam yg dingin~

Hai bosan la pulak mlm ni...tak tau nak wat per. Balik keje td aku gi buang sampah jap pastu gi beli makanan. Pastu tgk citer Matahari. Aku sebenarnya dah tak leh missed citer tu makin layan makin best lak. nk tau gak ape ending dia... Pas abih je citer aku mcm biasa la mandi, solat, pastu mkn. Ari ni aku maleh nak masak aku mkn nasi bungkus jek.... hehehehe anok sapo tak tau ni pemalas tul.
Baju dah iron..hm..skrg ni aku update blog la ape lg..sambil2 tu aku YM ngn kwn2 aku..mcm ni la hidup org bujang....

Td aku ambik gambar accessories laptop aku..keh keh..sj gatal. Dah tak tau nk wat pe kan. nk tgk ke?? nah tgk lerrr....'

Ni ler laptopnyer...murah je ni tak sampai RM2000 pun.

Ni Acer AS4736z. 1 GB DDR3 Memory,168 GB HDD, Screen 14.1", Berat 2.6 KG, pastu ada Crystal Eye Webcam. Ok la kalo korang nak pakai berbaloi ngn harga. Pastu siap dapat accessories percuma lg. Picture yang bawah ni sume yang percuma...

Ni Cooler utk penyejukan laptop korang. Ni pulak notebook computer lock. kegunaan dia untuk lock korg punya laptop. kalo korg takut sgt laptop yg ko letak atas meja opis tu di curi, lock je ngn benda alh ni tak de org nk ambiknya hehe..

Ni biasa la sume org dah tau. Ni tetikus atau mouse... tp mang mcm tikus kan.. ada ke patut sorg member aku tu ckp, dia geli nk pegang dia kata mcm tikus betul.. comey ape..gune mouse ni lg sng kan.

Pastu dapat lg DVD-R kosong.. nk isi ape tak tau..

Ha..yang atas ni bukan percuma tau..ni aku punya hehehe sj publish skali..hmm..ni antara software yg patut ada dalam laptop aku.Ni beg oren ni pun percuma..beg ni la aku gamble bw g opis skrg..dah la pakai bju kurung bw handbag pastu bw lg bag galas belakang..naik bas lak tu..hmm nak wat mcm mana xde kete. menda alah ni mamng kne bw setiap hari kalo tak bw mati kutu aku kat opis tu..maklumlah pc tak cukup.

Lupa lak nk gtau korg laptop ni kwn aku tlg belikan. Dia kata byk2 kedai kat lowyatt yg dia servey kat kedai ni la murah ckit berbanding ngn kedai lain. Ni alamat dia

Lot 4.30,4.31 & 4.32 , 4th Floor, Plaza Low Yat,
Off Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur.

Tel
:
+60 3 2142 5589 (Ext: 101)
Fax
:
+60 3 2142 5532

E-mail
:

Website
:
www.thundermatch.com.my


1 comment:

  1. haluuuuu... makcik corner maiiii

    ReplyDelete

~Lets Talk~